Wat in herinnering voortleeft is hoe iets eindigt.

Zorg dus dat je dingen goed afsluit.

Er is begeleiding tijdens én na scheiding

Traject Succesvol Scheiden heeft een heldere all-in prijs

Er is speciale aandacht voor jullie kind(eren)

Traject Succesvol Scheiden

Wat zijn de ingrediënten voor een goede scheiding? Hoe zorg je er voor dat je als ouders nog op goede voet met elkaar staat? Tijdens het Traject Succesvol Scheiden leer je hoe je beter en duidelijker met de andere ouder kan communiceren. Hoe je het belang van jullie kind, of kinderen altijd voor op stelt. En, als kers op de taart, laat ik je zien hoe je financieel zo aantrekkelijk mogelijk uit de scheiding kan komen.

Wat is het geheim van een succesvolle scheiding?

Tijdens het traject was Nikki geduldig en oprecht betrokken. Ze is betrouwbaar en gaat met je op zoek naar de beste oplossing.

Jorrik

‘Het Traject Succesvol Scheiden is het paradepaardje binnen het aanbod.’

Dit traject is mijn persoonlijke favoriet!

Simpelweg omdat het de beste resultaten oplevert. Ik merkte dat bijna alle mediators en scheidingsspecialisten, waaronder ikzelf, weliswaar aandacht hadden voor de begeleiding van de scheiding maar dat ouders er daarna alleen voor kwamen te staan.

Terwijl dit net zo goed een uitdagende periode is. Het is het begin van een tijd vol veranderingen en ‘eerstes’. De eerste keer dat er volgens de omgangsregeling wordt gewerkt. Verjaardagen en feestdagen als gescheiden ouders. De eerste keer dat je kinderen zonder jou op vakantie gaan. Hoe goed je intenties ook zijn, dit zijn lastige momenten. Dat is de reden dat ik een traject heb ontwikkeld waar er ook aandacht is voor deze periode.

Benieuwd of het Traject Succesvol Scheiden bij jou past?

Doe hier een snelle check.

Wat kan je verwachten

Inventarisatie

De eerste stap is dat we gaan kijken waar we allemaal afspraken over moeten maken. Wat zijn jullie bezittingen? Zijn er ook schulden? En, niet geheel onbelangrijk, wat zijn jullie wensen. Hoe zien jullie het graag?

Financiën

Wat veel mensen niet weten is dat mediators alleen mogen bemiddelen, niet adviseren. Als het aankomt op alimentatie rekenen zullen jullie merken dat ik hier als scheidingsspecialist een andere methode in hanteer. Door de toepassing van maatwerk laat ik jullie zien hoe jullie beiden financieel zo voordelig mogelijk uit de scheiding kunnen komen.

Kinderen

Kinderen vinden het nooit leuk als hun ouders gaan scheiden. Toch is dit helaas niet altijd te voorkomen. Wat we wel kunnen voorkomen is dat jullie scheiding uitmondt in een vechtscheiding. Samen gaan we aan de slag om tot duidelijke, maar vooral werkbare afspraken te komen.
Jullie kinderen ontvangen een kindgesprek bij de beste kind- en jongerencoach in deze omgeving, Jolanda Fortuin. Op die manier voelen ook zij zich gezien en gehoord. Alles komt uiteindelijk samen in een zeer uitgebreide ouderschapsregeling.

Afronding

Jullie ontvangen beiden een individueel pensioenrapport zodat jullie inzage hebben wat voor gevolgen bepaalde keuzes zouden hebben voor jullie pensioen. Daarnaast bespreken we de laatste aandachtspunten alvorens alle afspraken worden vastgelegd in een convenant.

Ondertekening

We nemen alle afspraken een laatste keer samen door en na het ondertekenen van de stukken zit het inhoudelijke werk er voor jullie op. Ik zorg er voor dat de stukken naar de advocaat gaan zodat het verzoekschrift ingediend wordt bij de rechtbank.

6 maanden gesprek

Ongeveer een half jaar na de start van het traject nodig ik jullie wederom uit voor een gesprek. Enerzijds omdat ik heel benieuwd ben hoe het met jullie gaat, maar ook om te kijken of alle afspraken in de praktijk ook werken.

12 maanden gesprek

Ongeveer een jaar nadat we met elkaar kennis hebben gemaakt sluiten we het traject samen af. We bespreken de dingen waar jullie tegen aan zijn gelopen en vieren ook de successen die jullie al hebben mogen meemaken.

Toen we de beslissing hadden genomen om te gaan scheiden had ik veel vragen. Nikki heeft ons op een hele fijne en warme wijze door dit proces begeleid. Ze is altijd neutraal in de gesprekken en geeft goede adviezen om tot oplossingen te komen. Ik kan Nikki aanraden voor iedereen die gaat scheiden.

Patricia E.

Waarom zou je voor het Traject Succesvol Scheiden kiezen?

  • Speciale begeleiding tijdens én na scheiding.
  • Eén persoon waar je terecht kan met al je vragen.
  • Begeleiding op emotioneel, financieel, juridisch & fiscaal vlak.
  • Creatieve en maatwerk oplossingen.
  • Begrijpelijke alimentatieberekeningen, meerdere versies.
  • Aandacht voor jullie kind(eren) door preventieve kindgesprekken.
  • Inzage in hoe jouw pensioen er voor staat na de scheiding.
  • Alle afspraken duidelijk én juridisch en fiscaal correct vastgelegd.
  • Evaluatie en bijsturing op de gemaakte afspraken na scheiding.

BONUS

Ontvang nu tijdelijk toegang tot de online training Ouderschap na Scheiding. Deze training staat vol met waardevolle informatie die jou gaat helpen om de stap te zetten van ex-partners naar collega ouders.

Wat ga je leren? Handvaten om je kind te vertellen dat jullie gaan scheiden. Tips hoe je positief kan communiceren met de andere ouder. Inzage in jouw communicatiestijl en die van je ex-partner en nog veel meer!

BONUS

Hebben jullie kinderen tussen de 4 en 9 jaar? Dan heb ik iets heel gaafs als een tijdelijke gratis bonus! Een geheim scheidingskoffertje. Jullie kind ontvangt een bijzonder pakje met zijn of haar eigen naam er op.

Alle koffertjes worden volledig gepersonaliseerd zodat ieder kind zich even bijzonder kan voelen! Zodra het koffertje op de post is sturen we je alvast een persoonlijke video zodat de voorpret kan beginnen.

De investering

De investering bedraagt € 1495,- per persoon (excl. btw) en exclusief de kosten voor de advocaat en rechtbank.

Nikki heel erg bedankt voor de goede service!

Tamara de Wit

Bekijk de meest gestelde vragen!

Kijk of jouw vraag er bij staat.

Niet? Stuur dan een mailtje.

Het Traject Succesvol Scheiden

Kan ik ook alleen naar het kennismakingsgesprek komen?

Het kennismakingsgesprek voor ik altijd met beide ouders. Het is belangrijk dat jullie beiden dezelfde informatie krijgen en ik wil te allen tijde de schijn van partijdigheid voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat beide partijen gemotiveerd zijn om er het beste van te maken.

Wordt er ook met mijn kinderen gesproken?

Een gesprek met de kinderen is onderdeel van het Traject Succesvol Scheiden. Hoe jong ze ook zijn, ook voor hun is het fijn om hun verhaal te kunnen doen. Voor de kindgesprekken werk ik samen met Jolanda Fortuin, een ervaren en deskundig kind- en jongerencoach. Bij haar zijn jouw kinderen in uitstekende handen.

Wat als we eerder dan 6 of 12 maanden een afspraak willen?

Dat is geen probleem. We spreken van te voren af wanneer ik contact met jullie opneem. Mochten jullie eerder behoefte hebben aan een gesprek dan kunnen we de afspraak naar voor verzetten. Daarnaast is het ook mogelijk om afspraken bij te plannen tegen het reguliere uurtarief.

Moet ik ook naar de rechtbank toe?

Een bezoek aan de rechtbank is niet nodig wanneer je samen het verzoek tot echtscheiding doet. Wanneer jullie kinderen 12 jaar of ouder zijn krijgen zij wel een brief van de Rechtbank. Hierin wordt gevraagd of zij hun mening willen geven over de scheiding. Dat mag in de Rechtbank, maar hoeft niet.

Financieel

Wat als ik halverwege het traject wil stoppen?

Hoe spijtig ik dit ook zou vinden, die mogelijkheid is er. Ik vind het belangrijk dat jullie er te allen tijde vrijwillig zitten. De gemaakte uren zullen dan tegen het reguliere uurtarief worden gerekend. Indien je al vooruit hebt betaald ontvang je een creditnota voor het teveel betaalde bedrag.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Dit is zeker mogelijk. Bij het kennismakingsgesprek kunnen jullie aangeven of jullie in één, twee of drie keer zouden willen betalen. Wanneer je kiest voor betalen in meerdere termijnen ontvang je iedere maand één factuur.

Wil je meer weten over het Traject Succesvol Scheiden?

Wacht niet langer en maak een afspraak.

Ik heb Nikki leren kennen als geduldig, integer en zeer nauwkeurig. Mensen voelen zich bij haar op hun gemak.

Emmy