Je zou niet met je kinderen in een afgekeurde auto de weg op gaan.

Gun je scheiding hetzelfde onderhoud.

Met de ScheidingsAPK is jouw scheiding weer up to date

Gecertificeerd mediator & scheidingsspecialist

Maatwerk oplossingen voor nu én de toekomst

De ScheidingsAPK

Het laatste wat je wilt horen als je heel je toekomst aan diggelen ziet vallen is dat een scheiding ook een nieuw begin is. Nu je een aantal maanden, of jaren uit elkaar bent zal je waarschijnlijk hebben ervaren dat dit wel het geval is. Na verloop van tijd vindt ieder gezinslid zijn weg binnen de nieuwe situatie.

In een korte periode kan er een hoop veranderen. De kinderen groeien verder op, krijgen een eigen mening. Misschien zijn er wel nieuwe relaties ontstaan. Werk en huisvesting kunnen in de loop der tijd zijn veranderd. Alles bij elkaar zijn er een hoop factoren die van invloed kunnen zijn op de gemaakte afspraken, waardoor ze niet meer helemaal lekker lopen.

Een ScheidingsAPK zou een oplossing kunnen zijn. Net als een auto heeft een scheiding soms ook een check nodig. Tijdens de APK kijken we of de huidige afspraken nog voor jullie werken en of het wellicht nodig is om nieuwe afspraken te maken.

Zorg voor tijdig ‘onderhoud’ van je scheiding!

Nikki, heel erg bedankt voor de goede service.

Tamara de Wit

Nikki is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze luistert naar je verhaal en geeft je de ruimte om je emoties te tonen.

Anoniem

Ik heb Nikki leren kennen als geduldig, integer en zeer nauwkeurig. Mensen voelen zich bij haar op hun gemak.

Emmy

Wil je meer weten over de ScheidingsAPK?

Wacht niet langer en maak een afspraak!

Hoe ziet de ScheidingsAPK er uit?

Eerste gesprek

We gaan met elkaar in gesprek over jullie situatie. Op welke onderdelen loopt het goed en waar wringt het een beetje? Zijn er veranderingen geweest die invloed hebben op afspraken die jullie destijds hebben gemaakt? Hoe ervaren jullie kinderen de situatie?

Alimentatieberekening

Jullie hebben bij jullie scheiding een alimentatieberekening ontvangen. Misschien is er in de tussentijd niet zo veel veranderd en vinden jullie het prima zo. Als het aankomt op alimentatie rekenen zullen jullie merken dat ik hier als scheidingsspecialist een andere methode in hanteer. Afhankelijk van jullie wens maak ik voor jullie een nieuwe alimentatieberekening of kijk ik of jullie huidige berekening geoptimaliseerd kan worden door gebruik te maken van financiële en fiscale voordelen.

Tweede gesprek

Bij een volgend gesprek staan we stil bij de alimentatieberekening. We zullen ook bespreken welke afspraken jullie graag op papier gewijzigd zouden zien.

Addendum

Aan de hand van jullie wensen stel ik een addendum op bij jullie convenant c.q. ouderschapsplan. Hierin worden alle herziene afspraken neergelegd zodat jullie weer jaren vooruit kunnen.

Ondertekening

Als alles naar wens is kan het addendum getekend worden.

”Door met elkaar in gesprek te blijven voorkom je dat de scheiding, die misschien al wel jaren achter de rug is, alsnog tot een strijd uitmond.”

– Van Gils Mediation –

Wat kan je verwachten

Preventief

De angel uit bestaande irritaties of conflicten.

Check

Ouderschapsplan aangepast op de leeftijd.

Up to date

Een up to date alimentatieberekening.

Helderheid

Alle nieuwe afspraken duidelijk op papier.

De investering voor een ScheidingsAPK

De investering bedraagt € 450,- per persoon (excl. btw). Je krijgt hiervoor een tweetal bijeenkomsten. Een herberekening van jullie alimentatie en een addendum bij het convenant of ouderschapsplan met daarin alle nieuwe afspraken.

Toen we bij Van Gils Mediation kwamen wist ik niet waar te beginnen. Nikki straalde vanaf het begin een rust uit, met ook een grapje op zijn tijd.

K. Huisman