De Scheidings APK

De scheiding met je ex-partner is alweer even geleden. Een tijd waar je niet graag aan terugdenkt. Al die emoties, spanningen en stress. De afspraken die jullie destijds samen hebben gemaakt zijn vastgelegd in een convenant en ouderschapsplan.

Je doet je best om de verhouding met je ex-partner goed te houden voor de kinderen. Voor de goede vrede laat je een hoop voorbij gaan, maar je merkt dat het je begint te knagen. Afspraken worden niet nagekomen en het begint je te irriteren.

Herken je je in een van de volgende situaties?

  • De omgangsregeling werkt niet zoals jullie hadden bedacht.
  • De alimentatie wordt niet (tijdig) betaald.
  • Er hebben financiële veranderingen plaatsgevonden (bijv. ander werk).
  • Jullie hebben discussies over de opvoeding.
  • Je ex-partner heeft een nieuwe relatie.
  • Afspraken worden niet nagekomen.

Een Scheidings APK zou een oplossing kunnen zijn. Net als een auto heeft een scheiding soms ook een check nodig. Tijdens de APK kijken we of de huidige afspraken nog voor jullie werken en of het wellicht nodig is om nieuwe afspraken te maken.

De investering voor een Scheidings APK
De investering bedraagt € 450,- per persoon. Je krijgt hiervoor een tweetal bijeenkomsten, een herberekening van de alimentatie en een addendum bij het convenant of ouderschapsplan met daarin alle nieuwe afspraken.

Waarom een Scheidings APK?
Op het moment dat je gaat scheiden moet je in alle hectiek en emoties afspraken maken. In de praktijk kom je er vaak pas achter of deze ook werken. Soms zijn het de afspraken die niet werken, soms is het de situatie die is veranderd. Door met elkaar in gesprek te blijven voorkom je dat de scheiding, die misschien al wel jaren achter de rug is, alsnog tot een strijd uitmond.

Ik wil een vrijblijvend gesprek