Een vechtscheiding is duur...

En niet alleen financieel

Maatwerk oplossingen voor nu én de toekomst

Gecertificeerd mediator & scheidingsspecialist

Gespecialiseerd in scheidingen met kinderen

Maatwerk

Als je uit elkaar gaat met de persoon waar je ooit heel gelukkig mee was dan doet dat pijn. Teleurstelling, verdriet, frustratie en woede zijn emoties die je vast zult herkennen. Een scheiding betekent twee levens die van elkaar ontvlochten moeten worden. Zowel emotioneel als op financieel, fiscaal en juridisch vlak. Het is belangrijk om dit zorgvuldig te doen. Voor jezelf, je partner en jullie kinderen.

Hoe zou het zijn als je een antwoord krijgt op al je vragen? Dat er duidelijkheid komt. Dat je weet hoe je er financieel voor komt te staan. Advies krijgt over zaken waar je zelf nog nooit mee te maken hebt gehad. Dat is waar ik jullie graag bij help. Van Gils Mediation is niet zo maar een scheidingspraktijk. Als scheidingsspecialist weet ik hoe het proces het beste kan verlopen en hier neem ik jullie graag in mee. Ik wil jullie zo goed mogelijk begeleiden naar die stip op de horizon. Dat punt dat je weer vertrouwen hebt in de toekomst, ook al lijkt dat punt nu nog mijlenver weg.

Co-ouderschap is geen competitie tussen twee huizen. Het is een samenwerking tussen twee ouders die het beste willen voor hun kind.

Ook al was mijn scheiding een rotperiode toch een goede ervaring gehad. Altijd warm, maar ook professioneel en deskundig geholpen.

David Gielen

Toen we de beslissing hadden genomen om te gaan scheiden, had ik heel veel vragen. Nikki heeft ons op een hele fijne en warme wijze door dit proces begeleid. Ze is altijd neutraal in de gesprekken en geeft goede adviezen om tot oplossingen te komen. Ik kan Nikki aanraden voor iedereen die gaat scheiden.

Patricia E.

Ik heb onderschat hoeveel er bij een scheiding komt kijken. Erg blij dat ik hierin goed ben begeleid.

John H.

Wil je weten wat er mogelijk is?

Wacht niet langer en maak een afspraak.

Naam
Close

Wat kan je verwachten

Iedere situatie is uniek, daarom lever ik jullie graag maatwerk.
Wat is voor jullie belangrijk en welke hulp hebben jullie daar bij nodig? Als scheidingsspecialist combineer ik mediation met financieel en fiscaal advies.

Alle kennis onder één dak, dat geeft rust!

Concreet

Alle afspraken duidelijk op papier.

Maatwerk

Maatwerk alimentatieberekeningen.

Uitgebreid

Zeer uitgebreide ouderschapregeling.

Flexibel

Afspraken in avonduren mogelijk.

Persoonlijk

Aandacht voor het hele gezin.

Van A-Z

Begeleiding van begin tot eind.

De investering voor maatwerk oplossingen

Het uurtarief bedraagt € 150,- per persoon (excl. btw), oftewel € 75,- per persoon.

Naam
Close

Deskundig, vriendelijk en toegankelijk. Ik voelde me op mijn gemak en ben blij met de afspraken die we hebben gemaakt.

Mw. Kruizinga