Scheidingsbegeleiding

Je relatie loopt al een aantal maanden, of misschien al wel jaren niet zo lekker. Jullie hebben diverse pogingen gedaan om uit die sleur te komen. Maar het lukt maar niet om je relatie nieuw leven in te blazen. Met veel moeite krijg je de woorden over je lippen dat jullie gaan scheiden.

Je bent boos en verdrietig. Teleurgesteld dat het niet is gelukt om de relatie te laten slagen.

Er is maar één ding dat je op dit moment het allerliefste wilt en dat is dat de rust weer terugkeert. Dat alle stress en het geregel achter de rug is. Niet alleen voor jezelf, maar vooral voor jullie kinderen. Maar er zijn zóveel vragen. En er moet zóveel geregeld worden. Je weet niet waar te beginnen.

Hoe zou het zijn als je een antwoord krijgt op al je vragen? Dat er duidelijkheid komt. Dat je weet hoe je er financieel voor komt te staan. Advies krijgt over zaken waar je zelf nog nooit mee te maken hebt gehad. Tips voor in de toekomst. Zou je daar mee geholpen zijn?

Dat is waar ik je mee kan helpen. Wil je de ander een poot uitdraaien of heb je een dubbele agenda dan zijn we geen goede match. Maar als jij je wilt inzetten om je scheiding respectvol af te handelen in het belang van je kind(eren) dan ben ik de aangewezen persoon om jouw scheiding te begeleiden.